1400/2/28 سه‌شنبه
نحوه برگزاری آزمون حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم در دانشگاه پیام نور اعلام شد
نحوه برگزاری آزمون حفظ جزء ۳۰قرآن کریم در دانشگاه پیام نور اعلام شد.

.

آزمون و طرح سوال توسط مرکز سنجش و آزمون دانشگاه

در این شیوه، سوالات به صورت متمرکز و از بانک سوالات مرکز سنجش و آژمون دانشگاه پیام نور طراحی شده و آزمون نیز به صورت متمرکز از طریق مرکز سنجش و آزمون azmoon.pnu.ac.ir و sanjesh.pnu.ac.ir  برای استانهای؛ ایلام، چهارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان ، کهگیلویه و بویراحمد ، کرمان، لرستان، البرز، مازندران، زنجان، گیلان، آذربایجان غربی، یزد برگزار می شود که ساعت های برگزاری امتحانات در جدول پیوست وجود دارد.

آزمون توسط استان و طرح سوال توسط بانک سوالات مرکز سنجش و آزمون دانشگاه پیام نور

در این شیوه، سوالات توسط بانک سوالات مرکز سنجش و آزمون دانشگاه طراحی و آزمون از سوی استان های؛  اصفهان، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان، فارس، کرمانشاه و همدان برگزار می شود.

آزمون و طرح سوال توسط استان

در این شیوه، سوالات و آزمون هر دو توسط استانهای ؛ اردبیل، بوشهر، تهران، خراسان جنوبی، خوزستان، قزوین، قم، کردستان، گلستان، مرکزی و هرمزگان انجام می شود.
دانشجویان در نظر داشته باشند ساعت های برگزاری شیوه های ۲ و ۳ توسط استانها در سامانه های LMS و پرتال های استانی درج شده است
.